30 Aralık 2012 Pazar

Ilk paylasim resmi ve notu

Bebedonusum olusali daha anca iki hafta oldu ama sayimiz coktan 100'u asti. 
Aileler ve bebekleri Turkiye'nin her yerinden paylasiyor herhangi bir karsilik beklemeden. 
Inanin, bu paylasim herhangi bir urununuzu satip az bir miktar para kazanmaktan daha kazancli, cunku hem paylasmanin verdigi mutluluk tarifsiz hem de sizin de bir urune ihtiyaciniz olabiliyor ve o urunu ucret odemeden  temin ediyorsunuz. Ayrica dunyanin enerji kaynaklari surekli tuketilmedigi, tekrar kullanim alani buldugu icin geleceklere daha yasanilasi bir dunya birakiyoruz..
Daha once de bu blogda paylasim hikayelerine yer verecegimizden bahsetmistik. Asagida sevgili Senay ve Cinar'in mesaji var. 
Cinar yeni aktivite masasini kesfediyor!


Ilk paylasim Izmir'li Anne Şenay & tatli Çınar'dan geldi. Iste Can ve Su'dan aldiklari aktivite masasiyla ilgili mesajlari:

"aktivite masamıza kavuşmamızın hatta masayla tanışmamızın ilk resmi o gün biraz hastaydık mızmızdık çok iyi geldi bize tekrar tekrar tşk.lerrr Can'a ve tüm annelere..."

Umarim paylasarak daha mutlu olma nedenlerimiz artar..
Paylasmanin getirdigi mutlulukla dolu yeni bir yil dilegimle..
Sevgiler


1 yorum:

  1. Paylaşmanın verdiği mutluluk hiç bir maddi kazsnçla değişilmez. Hele de minik bir çocuğun ihtiyacı görülecekse . Bu guzel oluşumda emegi gecen , katkı sağlayan herkese çok teşekkürler. Allah sizlerden razı olsun. Samimi niyetlere kurulmus bir grup ; insallah uzun seneler minikleri sevindirmeye devam edecektir.

    YanıtlaSil